torsdag 11 juni 2020

Sommaren 2020


V 25-27 utgår vi från Tegelskolan. Vi kommer att göra utflykter till Slingan/Janssons hage/Åbyvallen när väder och andan faller på. Gräsplanen bakom Gröna skolan kommer vi att försöka förvandla till en strandsommaräng med lämpliga aktiviteter, som t.ex. badminton och bad i vattenspridare. Skicka gärna med badombyte o handduk, o givetvis är det inte förbjudet att skicka med lite dricka, kex eller nån frukt.

V 28-32 är det Ekbacken som gäller MEN p.g.a. storstädning (även v 27) kommer ev skolbarnen att tidvis vistas i Tegel v 28, SAMT att lämnings/hämtningsavdelningarna kommer att skifta beroende på hur städningen framskrider. Annars är det bara att kolla, är det låst på ett ställe är det öppet på den andra … Våra huvudvik, lite mer öronmärkt för skolbarnen, är i år Hanna Algotsson och Isak Karlsson. Jörgen Jumme, Lotta Karlén och Elin Petersson är tillbaka fr.o.m. v 32. To-fre i den v är det dock planeringsdagar för ordinarie personal.

Fr.o.m. v 33 är vi tillbaka i Tegel igen.

Glad sommar önskar alla vi på fritids! För nu tar även bloggen sommarlov …

                                             




tisdag 9 juni 2020

Parkeringen vid matsalen ...

... kommer att vara stängd fr.o.m. v 26 och hela höstterminen, detta p.g.a. markarbeten för att bygga ut köket/matsalen m.m. Så tänk på det när ni ska lämna/hämta era barn framöver! Sommarinfo för alla sommarveckorna 25-33 kommer upp på torsd. So stay tuned!

torsdag 4 juni 2020

v 24


Sista skolveckan! På avslutningsdagen på fre går alla barn i skolan mellan 8.20-12.50 då skolbussarna kör hem. Vi är tacksamma om ni meddelar om ert barn blir ledigt på em, hör vi inget räknar vi med att de är hos oss som vanligt enligt era inlämnade scheman. Program för sommarlovsv o var vi håller hus kommer sen upp i slutet på denna v.

Trevlig helg!
/Fritids